måndag 27 januari 2020

Ture Sventon & Bermudatriangelns Hemlighet - Säsong 1 (2019)





Rollen som Ture Sventon i den här serien av Stefan Roos och Per Simonsson är ju som klippt och skuren för Robert Gustafsson som här får klä ut sig till allsköns udda figurer och leka med dialekter och språk i parti och minut. 

Historien börjar på den lilla orten Lingonboda där dom två skolkamraterna Siv och Gittan ska skriva en uppsats om bygdens mest berömda person, privatdetektiven Ture Sventon och sen dröjer det inte länge förrän dom är inblandade i jakten på det onda geniet Ville Vessla och där en flygande matta tar dom med på ett äventyr världen över med Sventon.

Detta äventyr är riktigt bra, det är påkostat och snyggt och skådespelarna bra i sina karaktärer. Det finns en hel del här både för stora och små men jag tycker nog att Ture Sventon kunde ha fått en lite mer detaljerad presentation i början för jag tror inte att det är många av dagens unga som känner den karaktären.

Spännande och underhållande äventyr.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...