fredag 6 december 2019

Vita Spår av Emelie Schepp (2015)




På ett tåg på Norrköpings Centralstation så hittas en utländsk kvinna död på en av toaletterna, det visar sig att hon har mängder med behållare fyllda med knark i magen varav några spruckit. Hon reste dock inte ensam, hennes väninna har försvunnit från tåget och nu sätter polisen in alla resurser för att spåra henne.

Åklagaren Jana Berzelius blir inblandad i fallet som kommer att visa sig ha personliga kopplingar till hennes eget förflutna och nu måste hon se till att alla spår som leder till henne sopas bort innan polisen hittar dom.

Det här är den andra boken om åklagaren Jana Berzelius som lever med minnen från en brutal barndom och som fortfarande besöker henne både psykiskt och fysiskt, vilket gör hennes arbete allt annat än enkelt. Det är ett intressant persongalleri som författaren Emelie Schepp visar upp, en samling av lagens företrädare med mer eller mindre komplicerade privatliv.

Dramatiskt, brutalt och riktigt spännande.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...