söndag 22 december 2019

Cleo - Säsong 2 (2002)




Cleo (Suzanne Reuter) som höll på att bli ihjälskjuten av Åke (Johan Rheborg) i slutet på förra säsongen lever inte längre något singelliv utan har nu ett förhållande med sin chef Claes (Loa Falkman), Frank (Gustaf Hammarsten) har det lite problematiskt med sin pojkvän vs sina föräldrar och Cleo's son Jonas (Gustaf Skarsgård) vet inte vilket ben han ska stå på när det kommer till kärlek.

I den här andra säsongen så har humorn tagit ett litet steg tillbaka till förmån för allvar och drama och även om det till och från är förbannat roligt så har tempot saktats ner betydligt. Skådespelarna är fantastiska i sina mer eller mindre kufiska karaktärer men om man ska jämföra serien med en slips så var den första säsongen en färgglad oknuten som vajade friskt i vinden medan den här säsongen mera kändes som en snygg och elegant, knuten mörkblå som sitter oklanderligt på plats. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...