onsdag 18 december 2019

Snabba Cash - Livet Deluxe (2013)





JW (Joel Kinnaman) lever i landsflykt och ägnar hela sin vakna tid till att leta efter sin försvunna syster Camilla.
Jorge (Matias Varela) har kommit ut från fängelset och har fått jobb men planerar att göra en sista stöt för att sen lämna landet.
Polisen Martin Hägerström (Martin Wallström) tar sig in i den innersta kretsen av den Serbiska maffian och försöker nu få fram bevis som kan fälla ledaren Radovan (Dejan Cukic).

Karaktären JW har här i denna tredje del i "Snabba Cash-trilogin" tagit ett steg tillbaka och är endast med i början och i slutet av historien.
Istället så får vi följa Jorge som helt enastående gestaltas av Matias Varela och hans planer på att göra den största stöten i landets historia och så polisen Hägerström som lyckas med konststycket att bli en av maffialedaren Radovan's närmaste män.

Den här filmen som är regisserad av Jens Jonsson är inte riktigt lika tajt och driven som dom två tidigare, den känns lite rörigare och ofokuserad men det är fortfarande väldigt spännande och dramatiskt och med några oväntade knorrar på slutet.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...