måndag 2 december 2019

American Horror Story - Säsong 1: Murder House (2011)






Familjen Harmon flyttar från Boston till ett stort gammalt hus i utkanten av Los Angeles. Efter att Vivien fått missfall och Ben varit otrogen så är deras förhållande just nu rätt skakigt men dom hoppas att flytten med deras tonårsdotter Violet ska innebära en nystart. Dom inser dock ganska snart att huset med dess omgivningar ruvar på en hel del mörka hemligheter och att deras nya mystiska granne Constance verkar veta en hel del om dessa.

Trots ett upplägg man sett mängder med gånger förut så fastnade man direkt i den här serien där en massa bisarra karaktärer är en del av historien. Skådespelarna är riktigt bra med en enastående Jessica Lange som grannen Constance. Det är våldsamt, rått, sexigt och blodigt och man vet inte från scen till scen vad som kommer att hända härnäst och dessutom så knyts berättelsen ihop på ett bra sätt på slutet vilket man ju inte är bortskämd med när det kommer till TV-serier.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Club Karaoke av Björn Hellberg (2004)

  Två karaokeklubbar på den fiktiva orten Loviken och två ägare som ligger i fejd med varandra. Stig Halme som äger Club Karaoke har ständig...