onsdag 24 januari 2018

Fredagen Den 13:e Del 7 (1988)

Org Titel:  Friday The 13th Part VII: The New Blood
År:  1988
Land:  USA
Genre:  Skräck
Längd:  1 tim, 28 min



Den här filmen tar sin början en obestämbar tid efter den förra historien där Jason sänktes i Crystal Lake.
Tina Shepard som är ute i en stuga vid sjön med sin mor och läkare råkar av misstag väcka Jason med sina telekinetiska krafter som hon lidit av ända sedan hon som liten råkat döda sin far vid samma sjö.


Detta var helt klart den sämsta hittills i filmserien om Jason, den hade absolut ingenting av värde eller underhållning.
Regissören John Carl Buechler sysslar ju egentligen med make-up effekter och borde nog hålla sig till det för det här med att pussla ihop en film det lyckades han definitivt inte med här i alla fall.

Skådespelarna är helt talanglösa, manuset bland det fånigaste jag varit med om och dom sista femton minuterna av filmen när Tina med sina telekinetiska krafter strider mot Jason är skrattretande.
Här blir ju Jason dessutom av med hockeymasken och vi får se hans ansikte ordentligt och han skulle helt klart passa ihop med resten av Orcherna i Sagan Om Ringenfilmerna.

Om man inte trodde att det kunde bli sämre så blev man ändå överraskad i finalen då manusförfattarna måste ha drabbats av total hjärnblödning.

Inte ens Harry Manfredini som ånyo skrivit musiken kunde rädda någonting utav denna sunkiga soppa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...