söndag 21 januari 2018

Bad Moms (2016)

Titel:  Bad Moms
År:  2016
Land:  USA
Genre:  Komedi
Längd:  1 tim, 40 min



Amy, en gift tvåbarnsmor som skulle behöva ett dygn bestående av 30 timmar för att hinna med sitt jobb, handla mat, sköta hemmet, möten på skolan, och ta hand om barnen där även hennes man ingår och så dessutom hålla skenet uppe som den perfekte mamman.

Till slut spricker ju dock allt och Amy beslutar sig tillsammans med den tuffe självsäkra Carla och den hunsade Kiki att lägga ner "den perfekta mammalinjen" och helt enkelt köra sitt eget race.


Ingenting nytt under solen kan man väl säga om den denna ganska grabbiga komedi som är skriven och regisserad av Jon Lucas och Scott Moore som ju pusslade ihop manuset till filmen Baksmällan för några år sedan.

Visst är det hysteriskt roligt i en del scener men dalarna däremellan är till och från rätt djupa så det blir liksom bara sisådär, det är dom bra skådespelarna Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell och Christina Applegate som faktiskt räddar alltihopa i slutändan.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...