tisdag 6 mars 2018

Sommaren med Släkten - Säsong 1 (2017)




Jens, Åsa och deras son ska tillbringa sommaren i Åsas föräldrars stuga ute i Skärgården medans dom är i Spanien men det dröjer knappt ett dygn innan mamma och pappa är tillbaka eftersom klimatet i Spanien var alldeles för obehagligt.

Nu får alla fem bo ihop i stugan under semestern och så Åsas äldre syster, den stenrika affärskvinnan Carro som bor i grannhuset med sin nya pojkvän Bobo.



Det var länge sedan som jag skrattade så mycket som när jag gick igenom dom här 10 avsnitten skrivna av Peter Magnusson som också spelar rollen som den bortkomne Jens som anstränger sig för att göra alla till lags och imponera på Åsas far. 

All världens pinsamheter som man bara kan fantisera om samlas här i den lilla skärgårdsidyllen under en sommar och det går inte många sekunder mellan skratten och det var som en fascinerande bok som man inte kan lägga ifrån sig,
man vill bara ha mer och när sista avsnittet är över så känns det precis som om sommarsemestern också är över för en annan.

Fantastiskt bisarra karaktärer men som ändå är vanliga människor där man känner igen egenheter både hos andra och sig själv.

Enastående skådespelare och otroligt roligt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...