tisdag 16 juli 2024

The Bay - Säsong 4 (2023)

 




En till synes vanlig kväll förvandlas till katastrof när familjen Metcalfs hus börjar brinna. Dom fyra barnen tar sig ut men deras mamma omkommer i lågorna. Fadern Dean (Joe Armstrong) som jobbat över kommer hem bara för att mötas av chockade barn och totalt kaos.
Ganska snabbt så visar den tekniska undersökningen på att det rör sig om en anlagd brand och nu måste Jenn (Marsha Thomason) och hennes kollegor försöka pussla ihop alla lösa trådar i fallet.

En historia där undersökningen av själva mordbranden blir en komplicerad sak att utreda, det dyker hela tiden upp detaljer och nya misstänkta samtidigt som några av utredarna brottas med privata problem av olika slag, några problem som till och med ska visa sig ha kopplingar till det fall dom jobbar med.

Som vanligt så är skådespeleriet strålande och spänningen hålls på en hög nivå utan en massa action, skjutande och biljakter.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...