torsdag 11 juli 2024

From - Säsong 2 (2023)

 




Om mysterierna var ett par när den första säsongen avslutades så tredubblas dom i denna andra säsong. Det finns ingen hejd på alla frågetecken och det är inget som får något svar innan nästa gåta dyker upp. Detta är ju också en anledning till att man måste fortsätta att titta, man måste ju för tusan få några svar.

Boyd Stevens () är fortfarande den som fysiskt försöker få svar på allting och han riskerar verkligen sin trovärdighet som stans sheriff mer än en gång medan den excentriske Victor () och den galne Jade () på sitt sätt också sysslar med problemlöseri. En buss full med människor anländer till orten vilket inte förenklar saker och ting för invånarna som nu ånyo måste försöka övertyga dom nyanlända att dom aldrig kan lämna stan och att dom måste låsa in sig om natten för att överleva.

Ja, som sagt...Det är svårt att sluta titta även om jag tycker att skådespelarna inte övertygar, karaktärernas beslut ibland är idiotiska och dialogen till och från riktigt fånig.
Spänningen hålls ändå uppe på en rätt hög nivå i denna andra säsong som innehåller mindre visuellt våld och skräck och mera psykisk nerv.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...