tisdag 9 juli 2024

Les Infaillibles (2024)

 




Ännu en film där två omaka poliser som inte gillar varandra är tvungna att jobba ihop. Här är det Parispolisen Hugo (Kevin Debonne) som inte är populär hos sina kollegor eftersom dom tror han fått jobbet på grund av att hans faster är polischef och så den ostyrige Alia (Inés Reg) från polisen i Marseille som skickas upp till Paris för att hennes chef helt enkelt ser henne som ett problem.
Dessa två helt omaka personligheter ska nu lösa brott i Paris och det dröjer inte länge förrän dom får nys om den mäktige gangstern Tony Bogaert (Philippe Résimont) som tillsammans med sina två söner planerar en kupp mot en kassaskåpsleverans.

Visst finns det här en del komiska inslag, mest i dialogen mellan Hugo och Alia men annars så är denna film av Frédéric Forestier en ganska lättsmält historia, underhållning för stunden som inte sätter några bestående spår. Fotot av Christian Abomnes är faktiskt riktigt snyggt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...