torsdag 11 juli 2024

Original Gangster (2020)

 




Det märks ganska snart i den här historien att regissören Savvas D. Michael försökt göra någon variant av Pulp Fiction eller Lock, Stock and Two Smoking Barrels men har tyvärr inte lyckats speciellt bra. Skådespelarna kan tyvärr inte lysa upp det ganska usla manuset och som tittare så vet man aldrig riktigt om detta ska vara roligt, spännande eller dramatiskt. Vissa scener är ganska coola, några riktigt fåniga och ett par är bara konstiga.

Som liten blir Castor (Alex Mills) vittne till mordet på sina föräldrar men hans liv skonas av Milo (Ian Reddington), den som skjutit dom. Castor växer sedan upp ensam i London där han lever på vad han kan stjäla och sover där han hittar ett bra ställe för natten. Som vuxen så möter han av en slump Milo igen och börjar så småningom jobba för hans chef, den excentriske maffiabossen Jean-Baptiste Philippe (Steve Guttenberg).





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...