onsdag 3 juli 2024

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

 




Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby (Lizzy Caplan) som är berättarrösten i den här serien där huvudpersonen är den nyseparerade tvåbarnspappan och läkaren Toby Fleishman (Jesse Eisenberg).
Tidigt en morgon så lämnar Tobys fru Rachel (Claire Danes) barnen Hanna (Meara Mahoney Gross) och Solly (Maxim Swinton) hos honom när han fortfarande ligger och sover i sin nya lilla lägenhet, sen försvinner hon spårlöst utan att höra av sig.
Toby som dövat separationsångesten med kvinnor han träffat genom olika appar försöker nu anpassa sitt liv som ensam vårdnadshavare och till hjälp tar han sina bästa vänner från college, Libby och Seth (Adam Brody). Hans depression och stress ger honom skygglappar och han tror att han är den som har mest problem i hela världen, hans vänner som också lever liv som inte är helt friktionsfria bryr han sig inte ett dugg om och till slut så struntar han också i vad som hänt sina barns mor, allting snurrar kring honom.

Fantastiska skådespelare i det här dramat i 8 avsnitt som pendlar från nutid till dåtid, komiska toppar till tragiskt mörker. Vad är meningen med allt egentligen, är det ett bra jobb med hög lön, kärlek, familj eller frihet att göra precis vad man känner för?

 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...