tisdag 10 januari 2012

Hyenas (2011)





Gannon (Costas Mandylor) anländer till en liten håla i södra USA för att identifiera sin hustrus döda kropp. Vad som är kvar av den i alla fall.
Det ser ut som om något vilddjur överfallit henne och polisen står maktlösa utan några som helst spår.
Stadens original Crazy Briggs (Meshach Taylor) säger sig dock veta vilka som ligger bakom och snart så har Gannon hamnat i en värld där en blodtörstig djurisk klan härskar.

En gammal Afrikansk legend om människohyenor som säger sig ha följt med slavskeppen över till Amerika på 1700-talet är ju en hyfsat spännande skräckfilmsidé men om det nu ska bli något utav en bra idé så måste det ju finnas personer som kan förvalta den på rätt sätt.
Det fanns det inte när den här produktionen satte igång..

Den är usel från första scenen till den sista, skådespelarna är skrattretande dåliga, manuset och dialogen ett skämt, fotot och specialeffekterna bland det sämsta jag sett.

Detta skulle ju vara en skräckfilm men jag satt faktiskt och skrattade större delen av historien så att kalla den komedi skulle vara bättre.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Whitechapel - Säsong 5 (2011)

  Den dömda seriemördaren Calvin Mantus ( Tom Fisher ) flyr under en bevakad permission och bara några timmar senare så får kriminalkommissa...