tisdag 31 januari 2012

4.3.2.1 (2010)






Medans Joanne sitter fast på ett tråkigt nattskift så är Cassandra i New York för en nät-dejt, Kerrys lever livet på stadens nattklubbar och den grubblande Shannon försöker att få alla tjejer att stanna upp och lyssna på henne.
Ett rån i en juvelerarbutik kommer dock helt plötsligt att vända upp och ner på deras liv när en påse stulna diamanter korsar deras väg.
 
Ett litet tafatt försök att göra någon form av tjejversion av Snatch eller Lock Stock and Two Smoking Barrels.
Produktionen är dock långt ifrån dom filmerna, karaktärerna känns rätt stereotypa och trots goda försök att göra det så coolt som möjligt så blir det hela rätt konstlat.

Intrigen tycker jag ändå är rätt sjyst och jag gillade när historien som ju är uppdelad i fyra bitar går in och ut i varandra, dåtid och nutid blandas och pusslas i slutändan ihop riktigt bra.

Filmmakarna har dessutom lagt till en liten säkerhetsknorr på slutet utifall filmen skulle bli jättepopulär, så att dom då enkelt kan tota ihop en uppföljare.

En tjejfilm kan man väl kalla den här och jag tror att min dotter skulle tycka den va riktigt cool, ska testa den på henne.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Whitechapel - Säsong 5 (2011)

  Den dömda seriemördaren Calvin Mantus ( Tom Fisher ) flyr under en bevakad permission och bara några timmar senare så får kriminalkommissa...