tisdag 13 augusti 2024

Uppståndelsen av Buthler & Öhrlund (2017)

 



Sveriges värsta seriemördare Christopher Silfverbielke har förlorat allt han har och har tvingats att fly landet.
Han befinner sig nu så gott som utblottad i Thailand och hans ända möjlighet att kunna leva det liv i lyx som han är van vid är att lura någon rik kvinna. han hittar den ofantligt rika amerikanska änkan Mary Jo Chaplain som på kort tid blir förälskad i den snygga svensken. Silfverbielke lider varje sekund han tvingas umgås med Mary Jo både i och utanför sängen men han måste bida sin tid om han ska kunna få ta del av hennes förmögenhet.

En direkt fortsättning på den förra berättelsen. Här får vi följa proffspsykopaten Silfverbielke i Pattaya där han med vanlig list och helt utan känslor försöker ta sig upp på fötter igen efter att ekobrottsmyndigheten låst alla hans konton.

Det är skickligt skrivet som vanligt men liksom i den förra boken fylls sidorna av så mycket sex och våld att man liksom tröttnar lite och karaktären Silfverbielke blir lite urvattnad.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...