onsdag 5 augusti 2020

Wallander - Skytten (2009)


En otroligt skicklig prickskytt härjar i Ystad och det verkar som om han är ute efter personer som tidigare haft med ett juvelrån i Malmö att göra. Kurt Wallander (Krister Henriksson) och hans team vänder sig till Malmöpolisen och kommissarien Bengt Lennartsson som spelas av en Örjan Ramberg som ser ut att ha pumpat i sig ett par kilo sömntabletter för att höra mer om dom som varit inblandade i detta rån men Lennartsson verkar inte vilja prata om det och polisen Holmström (Reuben Sallmander) som jobbat närmast fallet verkar hålla inne med något. 

Vid en skottlossning utanför Ystads polisstation så följer aspiranten Pontus (Sverrir Gudnason) efter skytten och lyckas få ögonkontakt med honom innan mannen åter lyckas försvinna men detta innebär att även Pontus nu är en måltavla.

Som om detta inte räckte för Pontus så dyker helt plötsligt hans far Robert (Stefan Sauk) som han inte verkar ha ett sunt förhållande med och han har dessutom med sig en överraskning för alla Pontus kollegor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...