tisdag 12 maj 2020

Levande Måltavla (1985)



Original Titel:  A View to a Kill



Den ofantligt rike affärsmannen Max Zorin planerar att ödelägga Silicon Valley för att ensam ta över elektronikindustrin i världen. MI6 får givetvis nys om saken och skickar James Bond för att undersöka saken.

Det här blev den sista Bondfilmen för Roger Moore och det är inget speciellt bra avslut. I inledningen så finns det en sekvens där Agent 007 jagar en lönnmördare genom Paris som är riktigt coolt filmat och  behållningen i den här produktionen men efter det så går hela historien på tomgång. 
Roger Moore ser ganska trött ut och har också i efterhand sagt att han tycker denna är den sämsta Bondfilm han medverkat i och ställde upp enbart för att han tyckte synd om producenten Albert L. Broccoli som inte hittat någon ersättare.

Bondbruden Stacey Sutton spelas av Tanya Roberts som är riktigt dålig och Grace Jones karaktär May Day är ju i alla fall lite bisarrt intressant även om inte heller hennes agerande skänker något större nöje.
Christopher Walken behöver ju bara le och göra någon grimas för att glänsa över alla andra i filmen men det räcker tyvärr inte för att rädda den här produktionen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...