fredag 15 maj 2020

Brott Kan Ej Styrkas av Martin Melin (2015)





Thomas Hallgren har varit en i gänget på A-turen hos Norrmalmspolisen i nästan två år nuHans kollega Lagerström ligger i en infekterad vårdnadstvist med sin före detta fru och en dag så blir Thomas vittne till hur Lagerström under ett gräl ger sin exfru en örfil vilket leder till en anmälan där Thomas kommer att bli kallad som vittne.

Den här andra historien om polisen Thomas Hallgren handlar mycket om moral och etik där Thomas brottas med frågan om att säga sanningen och sätta dit en kollega eller att leva med samvetet att ha ljugit för Internutredningen, dessutom så ställer han till det för sig själv också där hans eget privatliv totalt vänds upp och ner.

Att författaren Martin Melin har 20-års erfarenhet inom polisen märks för det känns äkta i varje detalj. Det är enkelt skrivet utan några komplicerade krusiduller men det är dramatiskt, spännande och bra.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...