måndag 3 juni 2024

Saknad, Aldrig Glömd - Säsong 4 (2019)

 




En kropp utan huvud hittas på ett skrotupplag i norra London och när det visar sig att den legat djupfryst i över tjugo år så får Sunny (Sanjeev Bhaskar) och dom andra i Kalla-Fall gruppen ärendet på sina bord. Cassie (Nicola Walker) som försökt få en tidigare pension måste ändå mot sin vilja gå tillbaka till jobbet för att inte förlora en massa pengar och ser sig ännu en gång som ansvarig för ett fall som kommer att föra gruppen långt tillbaka i tiden och långt in och upp i polisorganisationen i staden.

Den hittills bästa säsongen enligt mig där allting dras till sin spets för utredningsgruppen både i arbetet och privat. Det är intensivt spännande och dramatiskt där en hel del människors liv omkullkastas brutalt när minnen långt tillbaka i tiden dras fram i ljuset igen. Utredningsgruppen har dessutom inte lätt jobb att sköta när det visar sig att flera poliser kan vara inblandade i utredningen. Allting kulminerar i en tragisk händelse som ingen hade kunnat förutsett. Bra skådespelare i alla mindre och större roller.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Brottsplats: Gorkij Parken (1983)

  Original titel: Gorky Park https://youtu.be/H2XO39vz01M?si=X9_yr64dlb-vwaVl Vi befinner oss i 80-talets Moskva. Tre kroppar hittas en vint...