söndag 19 augusti 2018

Stranger Things - Säsong 2 (2017)






1 år har gått sedan dom mystiska händelserna på den lilla orten Hawkins.
Sheriffen Jim Hopper har under året som gått gömt den unga flickan Eleven i sitt hus, Will börjar få tillbaka mardrömmar om ett spindelliknande ont väsen och kompisarna Mike, Dustin och Lucas hittar en ny vän i skolan i form av den skateboardåkande Max samtidigt som skumma och övernaturliga saker åter är i görningen i laboratoriet strax utanför orten.



Den andra säsongen av serien Stranger Things som skapats av bröderna Matt & Ross Duffer fortsätter i samma anda som den första och även om den här säsongen går ut i ett ganska lugnt tempo så tar det inte lång tid innan man inser att ondskan befinner sig strax runt hörnet och att det där labbet sysslar med saker som kan innebära ett slut på världen som vi känner den.

Alting utspelar sig i mitten av 1980-talet och även om den känslan är något mindre här än i den första säsongen så är det fortfarande så att man får ordentliga vibbar tillbaka i tiden.

Det är spännande, dramatiskt och med en hel samling bra skådespelare och slutet lämnar också en liten känsla av att det kanske kan komma en säsong 3.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...