fredag 24 augusti 2018

Alien vs Predator (2004)







En satellit upptäcker en värmekälla på en avlägsen ö utanför Antarktis och när det verkar röra sig om en pyramid en kilometer under isen så sätts en expedition ihop av arkeologer, äventyrare och vetenskapsmän för att undersöka saken.



När ett produktionsbolag äger rättigheterna till två populära film monster och beslutar sig för att föra ihop dom i en och samma historia utan att bry sig om vad upphovsmännen tycker om saken så känns det ju lite tveksamt och i den här filmen, trots att det är jävligt skickligt regisserat av Paul W.S. Anderson, riktigt snyggt foto av David Johnson och en del coola historiska fakta som blandas med ren fiction så suddas ju den där mystiska otäcka aura ut som legat runtomkring dessa två utomjordiska monster som gjort dom så spännande och eftersom dom sista 15 minuterna dessutom passerar gränsen till töntlandet med flera kilometer så sitter man där med en rätt bitter eftersmak medans sluttexterna rullar på och avslutningsmusiken av kompositören Harald Kloser spelas upp.

Njaee..Snyggt, coolt och effekfullt men rätt innehållslöst och som sagt ganska respektlös behandling av två coolt läskiga varelser.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...