torsdag 19 juli 2018

Jumanji Welcome to The Jungle (2017)







Under en kvarsittning då eleverna Spencer, Fridge, Bethany och Martha ska städa ett förråd på skolan så hittar dom ett till synes gammalt TV-spel.
Dom kopplar in det i TV:n som finns i rummet bara för att ögonblicket senare befinna sig i en helt annan värld och i helt andra kroppar.

Man behöver inte ha sett filmen Jumanji från 1995 för att hänga med i handlingen här, man kan se detta som en väldigt fristående fortsättning med bra bruksanvisning.

Ett ganska svulstigt djungeläventyr med hyfsat charmiga aktörer i dom ledande rollerna, speciellt Jack Black som gestaltar Bethany, en ung snygg och självupptagen kvinna som fastnar i en medelålders lite rund och manlig kropp och där hennes feminina sida skriker om att få tillbaka sin egen kropp tills hon fascinerat upptäcker vad hon nu har mellan benen.

Regissören Jake Kasdan som mest sysslat med TV-serier har tittat en del på såna här äventyr, det märks för han har snott från en herrans massa filmer men det gör ju ingenting om man nu gör det bra och med hjärta.
Tyvärr så är det ju inte riktigt bra, filmen håller som tillfällig underhållning och man fnissar en del under dom två timmar den håller på men i slutändan så var det här bara sisådär.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...