tisdag 17 juli 2018

John Wick: Chapter 2 (2017)







Bunden till ett kontrakt signerat i blod så måste John Wick åta sig ett uppdrag som han egentligen inte vill.
Målet är att döda kvinnan som styr den Italienska maffian Gianna D'Antonio och uppdragsgivaren är hennes egen bror Santino.

Där den första filmen i serien om den fd lönnmördaren John Wick var rätt intressant så måste jag säga att jag tappade intresset väldigt snabbt i denna.
Innan ens förtexterna börjat rulla så har han väl skjutit ihjäl 20 personer så man är ju redan mätt när själva filmen sätter igång.

Sen så fortsätter allting på samma sätt. 
Keanu Reeves skjuter ihjäl fler busar än ord han låter passera mellan läpparna och varför han gör det har man bara efter en liten stund glömt bort, historien är inte prio ett i denna film.

Filmen är regisserad av Chad Stahelski som också gjorde den första John Wick och det märks att han är stuntman i grund och botten för actionscenerna är ju enastående snyggt koreograferade, fotot av Dan Laustsen jävligt tajt och så riktigt tung musik av Tyler Bates och Joel J Richard men detta räcker tyvärr inte för att rädda den här filmen som jag tyckte bara till slut blev en gäspning.

En rolig detalj är ju att regissören Chad Stahelski var Keanu Reeves stuntman i Matrixfilmerna.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...