måndag 23 juli 2018

Ginger Snaps Back: The Beginning (2004)







Vi befinner oss i mitten av 1800-talet, dom två systrarna Ginger och Brigitte är på väg genom Kanadas snöfyllda vildmark på hästryggen när dom råkar ut för en olycka vilket gör att hästen drar sin kos.
Dom blir räddade av en indian som för dom till ett fort i närheten där ett antal män håller till. Dom menar på att det är någonting demoniskt i skogarna runt fortet som gör att dom måste hålla vakt dygnet runt.
Där dom två första delarna i den här filmserien utspelar sig i nutid så slängs vi här helt oförklarligt tillbaka 150 år i tiden för att på något sätt få en förklaring till systrarnas förflutna (det är ju samma systrar som i del 1 och 2).
Någon förklaring fick man dock inte och det var väl det som blev den här filmens fall, det var så mycket lösa trådar som inte satt fast någonstans så frågetecken fanns det en hel del av.

Skådespelarna var dessutom väldigt träiga och tråkiga vilket gjorde att gäspningarna tog över den sista halvtimman.

Näe, regissören Grant Harvey verkar inte riktigt haft koll på vad han sysslat med här och det aldrig vare sig dramatiskt eller speciellt läskigt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...