onsdag 16 november 2011

Hotet Inifrån (2006)



Original titel:  The Sentinel



Pete Garrison (Michael Douglas) är en veteran och legend inom Secret Service där hans jobb är att skydda den Amerikanska presidenten och hans hustru.

Nu har det börjat cirkulera rykten om att någon på insidan planerar att mörda presidenten och misstankarna leder mot just Pete Garrison. Han måste nu försöka hitta den riktiga förrädaren och samtidigt med alla medel skydda en personlig hemlighet som skulle vara en katastrof om den kom ut.

Den här politiska thrillern bjuder ju inte direkt på några nyheter men det är spännande och ett relativt högt tempo filmen igenom.

Michael Douglas och Kiefer Sutherland fungerar riktigt bra ihop medans Eva Longoria däremot enbart är snygg och har ingen som helst annan funktion i den här historien.

Man behöver inte sitta och fundera så mycket för när halva filmen gått så vet man vem boven är och ungefär hur det kommer att sluta men det är rätt skönt för då kan man bara luta sig tillbaka och få en stunds underhållning.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...