måndag 21 november 2011

Armored (2009)





En grupp väktare på ett säkerhetsföretag som transporterar stora summor pengar mellan olika banker med Mike Cochrane (Matt Dillon) som gruppledare planerar ett rån mot sig själva.
Ty (Columbus Short) som är relativt ny i gänget vägrar först att delta men hans ekonomiska problem gör att han ändå till slut ställer upp om han får en garanti på att ingen kommer att skadas.
Det går dock inte riktigt som planerat och när misslyckandet är ett faktum så reagerar killarna inte riktigt som dom nära vänner dom var innan.

För den som är ute efter lite nyskapande action så är denna film inget att engagera sig i för varje scen och replik är så förutsägbar det bara kan bli.
Själva historien är ganska enkelt uppbyggt på dom här killarna från arbetarklassområdet som varje dag kör enorma summor pengar och givetvis en dag inte kan hålla sig längre utan vill ha en bit av kakan, i detta fallet 42 miljoner dollar.

Det är rätt underhållande trots alla klichéer och Matt Dillon är riktigt bra som kompisen som alltid ställer upp för alla men som i ett pressat läge förvandlas till en riktig psykopat.

Hyfsad underhållning för stunden var det.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...