torsdag 23 maj 2024

Whitechapel - Säsong 7 (2013)

 



I kloakerna under en kyrka i Whitechapel så hittar två arbetare liket efter Thomas Griffin där mördaren avlägsnat hans inälvor. Joseph Chandler (Rupert Penry-Jones) och Ray Miles (Phil Davis) har få spår att jobba med tills Anna Ayres hittas i samma tillstånd som Griffin. Det visar sig att båda två har jobbat med välgörenhet.
I samma veva som det jobbas med dessa bestialiska mord så håller interna problem på att slita gruppen isär. Edward Buchan (Steve Pemberton) mår dåligt efter ett tidigare fall, Emerson Kent (Sam Stockman) lider av dåligt samvete för att ha ljugit för Finley Mansell Ben Bishop) som efter dom lögnerna tänker ta sitt liv. Megan Riley (Hannah Walters) är den som försöker hålla ihop det här gänget men mår inte heller så bra.

Dom flesta problem som kan dyka upp dyker verkligen upp i det här sista fallet för kriminalgruppen i Whitechapel där allting dras till sin spets. Spännande obehagligt och riktigt bra.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vera Cruz (1954)

  https://youtu.be/rUIVb32Qf9M?si=FIQsmJmcm4F1zQ7B Efter det amerikanska inbördeskriget så tar sig många amerikaner ner till Mexiko för att ...