torsdag 22 oktober 2020

We Got This - Säsong 1 (2020)

 




När den numera arbetslöse regissören George ska lämna tillbaka en bortsprungen katt till en äldre dam i området så hittar han henne hängd i lägenheten och en massa ledtrådar som verkar kunna leda till Olof Palmes mördare. Med dom 50 miljoner som erbjuds till den som kan lösa det gamla mordet i tankarna så kontaktar George sin vän Alex som är journalist och helt plötsligt så befinner dom sig mitt i en härva av skumma poliser, privatspanare, utländska mördare och hemligstämplade dokument.

En hysteriskt rolig och skruvad komediserie där manusförfattaren, regissören och huvudrollsinnehavaren Schiaffino Musarra inte tvekat ett ögonblick med att driva med så gott som alla som på något sätt varit inblandad i gåtan om mordet på vår förre statsminister. Olle Sarri, Hans Mosesson, Alexander Karim, Christian Svensson, Anki Larsson, Lennart Jähkel och Jimmy Lindgren bidrar alla med enastående mer eller mindre bisarra karaktärer runtomkring den stackars George som inte bara jagas av skumma filurer utan även kronofogden.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...