lördag 24 oktober 2020

The Walking Dead - Säsong 10 (2019)

 




Hotet från Alpha och hennes viskare blir bara större samtidigt som gruppen som Michonne och Daryl nu har ansvaret för sprider ut sig på olika uppdrag. Läkaren Siddiq börjar bli orolig när ett virus verkar sprida sig i Alexandria och hans kollega börjar bete sig lite underligt. Negan som nu suttit många år i sin cell lyckas fly men vad har han egentligen för planer?
Michonne beger sig till en okänd ö där det ska finnas vapen som gruppen så väl behöver samtidigt som Aaron etablerar en kontakt med en av Viskarna. Carol börjar agera helt efter eget huvud och gör saker som kan hota hela gruppens existens.

Efter den nionde säsongen som sviktade något så snäppas spänningen upp något igen i den här säsongen, det man oroas lite över är hur manusförfattarna ska få ihop allt på slutet bara för här drar ju alla iväg åt olika håll och det spretar mer än någonsin.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...