söndag 8 januari 2023

Yellowstone - Säsong 4 (2021)

 




Familjen Dutton återhämtar sig efter attacken i sista avsnittet av förra säsongen där alla mirakulöst överlevde. Såren på kroppen och i själen hinner dock knappt läka innan nya problem uppdagas. Beth är säker på vem som ligger bakom mordförsöken, Rainwater och Mo får info om vem som utfört dåden och Jamie får veta vem som ligger bakom det hela medan Rip och Kayce tar hand om alla som verkar misstänkta.

Det existerar inte en lugn stund för familjen Dutton i den här säsongen heller, faktum är att varje sekund är som en krutdurk som kan smälla av när som helst och det är inte enbart hot utifrån utan det pyr och ryker även på farmen där en ny ung ostyring får plats på gården samtidigt som Jimmy skickas iväg till Texas.

Den här fjärde säsongen är lika spännande, dramatisk och våldsam som tidigare och känslan man får är en Gudfadern i westernmiljö där John Dutton som enastående bra spelas av Kevin Costner sitter på verandan på sin farm som en Don Corleone medan hans hantlangare och familjemedlemmar lyder hans minsta vink, förutom kanske Beth då som bara blir ondare och ondare mot allt och alla som hon ser som ett hot mot familjen och deras gård.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Italien med Stanley Tucci - Säsong 2 (2022)

  Original titel: Stanley Tucci Searching for Italy https://youtu.be/knNUYJhnpCg?si=Gg-ZWzXMoZCIthW1 Skådespelaren  Stanley Tucci  fortsätte...