tisdag 10 januari 2023

En Perfekt Storm av Buthler & Grimwalker (2019)

 



Utåt sett så har Alex Storm allt vad man kan önska. En vacker fru som är gravid med trillingar, ett eget företag som verkar blomstra. Men det är det där med verkar för företaget som är en bilfirma där han säljer lyxbilar har ekonomiska problem och Alex vet inte hur han ska klara av att betala nästkommande löner och skatt.
En kväll så vinner han en massa pengar på poker på en lokal svartklubb bara för att något dygn senare ha förlorat bilfirman och ha den Estniska maffian efter sig.
Alex vet inte vad han ska ta sig till och vänder sig till sin halvbror Peter i Hong Kong som direkt kommer med ett förslag, ett förslag som kommer att förändra livet för både Alex, hans fru och dom som hotar honom.

Korta kapitel och ett tufft snabbt och lättläst språk. Det är spännande, säkert och dramatiskt skrivet av Dan Buthler och Leffe Grimwalker och det här är den första historien i en serie om Alex Storm.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Italien med Stanley Tucci - Säsong 2 (2022)

  Original titel: Stanley Tucci Searching for Italy https://youtu.be/knNUYJhnpCg?si=Gg-ZWzXMoZCIthW1 Skådespelaren  Stanley Tucci  fortsätte...