tisdag 24 januari 2023

Hunters - Säsong 1 (2020)

 




Den här serien bygger på en verklig historia som tog plats i USA på 70-talet då en grupp ledda av Meyer Offerman (Al Pacino), en överlevande från nazisternas utrotningsläger som letar upp, jagar och avrättar nazister som lyckats att fly från Tyskland efter det andra världskrigets slut.
Han rekryterar den unge Jonah Heidelbaum (Logan Lerman) som precis sett sin farmor dödats av en man som hon förföljt och får då också veta att hon tillhört nazistjägargruppen en tid.

Fotot är enastående bra, det osar verkligen 70-tal i allt från frisyrer, kläder, interiörer och exteriörer och skådespelarna är också riktigt bra i sina mer eller mindre udda karaktärer även om man som tittare kanske inte riktigt kommer dom under skinnet ordentligt. Det händer så mycket, det är rått och våldsamt, det dödas i parti och minut så att man liksom inte hinner med att lära känna alla personer men i slutändan så är det här mycket bra och slutet i denna första säsong är nervkittlande.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hackers (1995)

  https://youtu.be/Rn2cf_wJ4f4?si=opX69DeXZb9RyWfZ I mitten av 90-talet, datorerna som till största delen använts av företag börjar nu hitta...