lördag 11 april 2020

Westworld - Säsong 1 (2016)





Framtidens nöjespark heter Westworld, där människor får utlopp för sina drömmar att få leva som en äkta cowboy några dagar, vara med i revolverstrider, dricka whisky och spela poker på saloonen och förlusta sig på ortens bordell och alla som jobbar i den konstgjorda westernvärlden är artificiellt skapade människor som kallas värdar och som är programmerade att inte kunna skada en riktig människa.
Förändringar i programmeringen gör dock att några värdar börjar att bete sig underligt och mer eller mindre börjar att tänka utanför dom inprogrammerade ramarna.


Den här första säsongen är en fascinerande upplevelse och det är ju inte konstigt att man har valt just en westernvärld til den här framtida nöjesparken eftersom det ju är en dröm som kanske finns hos dom flesta män världen över. 

Visuellt så är det förbannat snyggt, skådespelarna är enastående bra, det är våldsamt och dramatiskt, mycket naket och ordentligt spännande när man kastas fram och tillbaka i tiden och bland drömmar och verklighet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...