söndag 5 april 2020

Hamilton - Säsong 1 (2020)





Stockholm drabbas av en terrorattack i Kungsträdgården där Sveriges inrikesminister Sissela Lindgren är målet. Flera människor dör men ministern klarar sig och nu inleds en jakt på dom som ligger bakom dådet. 

En grupp inom den svenska militära underrättelsetjänsten kallad OP5 lånar ut sin bästa man Carl Gustav Hamilton i jakten men Säpo är tveksamma till både honom och hans egentliga motiv.

Jag var först lite tveksam till Jakob Oftebro som Hamilton, tyckte att han såg lite för ung och pojkaktig ut men i andra avsnittet så hade jag lagt dom tveksamheterna åt sidan för då hade han verkligen växt in i karaktären och var precis lika bra som alla dom andra aktörerna som agerat den Svenska agenten.
Serien i 8 avsnitt är sprängfylld med action där Hamilton befinner bland allehanda skummisar både här i Sverige och utomlands, det är våldsamt och blodigt och riktigt spännande.






1 kommentar:

  1. Hoppla, såg första avsnittet och tyckte inte om det så mycket. Man får kanske streama resten om du säger att den är så bra...

    SvaraRadera

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...