fredag 13 september 2024

Sting (2024)

 




Redan i inledningen av den här historien så får vi tittare veta att det varit en asteroid som passerat Jorden vilket har framkallat en del turbulens, bland annat i New York där en liten tingest ramlat ner från skyn, rakt igenom ett fönster och in i ett dockskåp hos två äldre damer.

12-åriga Charlotte (Alyla Brown) tillbringar dagarna i huset där hon bor med att krypa omkring i fläktsystemet och ta sig in i andra hyresgästers lägenheter. Under ett besök i sin mormor och mosters lägenhet så hittar hon en liten spindel i deras gamla dockskåp som hon tar med sig hem och stoppar i en glasburk. Detta är början på en mardröm i detta hyreshus.

Jag blev glatt överraskad av denna skräckfilm regisserad av Kiah Roache-Turner där det är fullt ös redan från början, det är snyggt och coolt filmat, bra skådespelare och obehagligt krypande effekter som håller riktigt bra och så finns där också en underliggande humor som en bra krydda på den blodiga anrättningen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...