torsdag 12 september 2024

She-Hulk: Attorney at Law - Säsong 1 (2022)

 




Det är tur att den här serien är gjord med flera glimtar i ögonen för hade det funnits ett uns av allvar så hade det nog inte fungerat. Nu fungerar det riktigt bra och det är en lekfull och rolig serie där skaparen Jessica Gao och hennes manusförfattare skojar med hela Marvel-konceptet och alla dess superhjältar.

Jennifer Walters (Tatiana Maslany) är advokat men också kusin med Bruce Banner alias Hulken (Mark Ruffalo) och när dom två råkar ut för en bilolycka och Jennifer av en händelse smittas med Bruce blod så förvandlas hon till en grön, gigantisk och enormt stark kvinna. Förutom Bruce och Jennifers assistent Nikki (Ginger Gonzaga) så är det ingen som vet vad som drabbat henne och hon tänker låta det vara så och fortsätta som advokat men under en rättegång händer något som gör att hon förvandlas vilket ändrar allting.

Som sagt, jag gillade den här superhjälte-komedin som är riktigt underhållande och där skådespelarna är mycket bra i sina mer eller mindre bisarra karaktärer.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...