tisdag 6 december 2022

Djävulens Jonglör av Murray Smith (1993)

 


Original titel: Devil's Juggler


Kriminalpolisen Eddie Lucco i New York har sett alldeles för många dö av knark, den unga kvinna som nu dött i hans armar tänker han inte låta förbli ett okänt offer. Han tänker ta reda på vem hon är om han nu måste följa spåren ner till Sydamerika och staden Bogotá.
Domaren Eugene Pearson i Dublin lever ett dubbelliv. En stigande stjärna inom politiken men också högt uppsatt inom IRA. Den kvinna han älskar är nu kidnappad av knarkkartellen i Bogotá och han tänker göra allt för att få henne tillbaka.
David Jardine är ansvarig för brittiska underrättelsetjänsten i Sydamerika och planerar nu att bege sig till Bogotá för att placera en av sina agenter i stadens mäktiga kokainkartell.

Tre män vars öden tar dom till Colombias huvdsstad Bogotá där dom ställs ansikte mot ansikte, inte bara med mäktiga knarkkungar, korrupta politiker och hämningslösa mördare utan även sina egna mörka sidor.

Riktigt spännande thriller som utspelas i en av världens absolut farligaste städer.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...