tisdag 3 september 2019

Ash vs Evil Dead - Säsong 3 (2018)





Ash (Bruce Campbell) och Pablo (Ray Santiago) driver nu järnaffären i den lilla staden Elk Grove när demonerna ånyo vaknar till liv och visar sitt allra ondaste ansikte i den lokala skolan. Kelly (Dana DeLorenzo) som nu bor på annan ort beger sig till Elk Grove för att hjälpa till samtidigt som Ash blir presenterad för den unga Brandy Barr (Arielle Carver-O'Neill) som visar sig vara hans dotter.


Där den första säsongen var hysteriskt rolig och blodig så var den andra rolig och blodigare. I den här tredje säsongen så är givetvis humorn fortfarande en stor del men här är den lite nedtonad jämförelsevis och serien har närmat sig ordinär skräck mer och mer. Det är lite mörkare även om den sanslösa humorn lyser igenom i var och annan minut och då givetvis genom dom här otaliga fajterna som Ash hamnar i och där han får tonvis med stryk men ändå har munnen i behåll så att han kan vräka ur sig giftiga kommentarer.

Slutet på den här säsongen är helt öppen för en fjärde så det är ju bara att vänta nu.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...