torsdag 4 oktober 2012

Not Another Not Another Movie (2011)






Ett litet obskyrt filmbolag som styrs av Max Storm (Chevy Chase) balanserar på ruinens brant och jagar desperat efter ett manus som ska kunna bringa nytt liv i det döende företaget.
Det visar sig att hoppet ligger hos produktionsassistenten Randy (David Schultz) en minst sagt udda figur med idéer som inte är normalare än han själv.

Med namn som Chevy Chase, Burt Reynolds, Vinnie Jones och Michael Madsen så blev man ju minst sagt nyfiken på den här filmen.
Det är ju i och för sig skådespelare som passerat bäst-före-datum för länge sedan.

Efter ett par usla inledande minuter av historien så hade tyvärr redan den där känslan av att "detta är nog inte så bra" infunnit sig.
Känslan stämde. Det blev bara värre och värre och det var riktigt pinsamt dåligt vissa stunder och det är ju beklämmande att dom här forna bra och coola skådespelarna ställer upp i sån här dynga.

Det fanns två scener i filmen som jag tyckte var riktigt bra och det var en parodi på sluscenen i Titanic och så en med Jesus och Lärjungarna vid den sista måltiden, dessa två skulle kunna bli riktiga klassiker som fristående sketcher men instoppade i den här illasmakande soppan så kommer dom försvinna i glömskans oändliga rymd precis som hela den här produktionen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...