måndag 15 augusti 2011

Beastly (2011)




Den rike, snygge och skolans absolut populäraste Kyle (Alex Pettyfer) lever gott på sitt utseende och avskyr allt som har med fulhet att göra.
Skolans häxa Kendra (Mary-Kate Olsen) slänger en förbannelse över honom som gör att han förvandlas till ett monster och om inte han kan få en kvinna att säga: Jag älskar dig inom ett år så kommer han alltid att förbli sådan.

Ännu en variant på Beauty and The Beast-temat och det här var väl en av dom sämre och tråkigare, att den bara var 86 minuter lång var faktiskt bland det bättre med den här produktionen.

Varenda mening i den här historien överdrivs på ett oerhört pinsamt sätt och skådespelarna är bland det torraste jag sett, faktum är att när Kyle förvandlas till ett monster så blir han fan så mycket intressantare än han var som normal och det är ju en ren besvikelse när han blir sig själv igen.

Regissören Daniel Barnz har inte lyckats med att få liv i varken historien eller karaktärerna så allting blir bara någon form av utslätad hissmusik i bildform.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Club Karaoke av Björn Hellberg (2004)

  Två karaokeklubbar på den fiktiva orten Loviken och två ägare som ligger i fejd med varandra. Stig Halme som äger Club Karaoke har ständig...