måndag 1 maj 2023

No Such Thing as Monsters (2019)

 




Paret David (Matthew Clarke) och Mary (Angel Giuffria) beger sig ut i den australiensiska vildmarken med husvagn för att campa. Dom hittar en avlägsen plats men dom hinner knappt sätta sig till ro förrän en familj bestående av tre kvinnor och en man kommer till platsen.
Som tittare så inser man ju direkt att det är någonting skumt med dessa nyanlända personer men David och Mary tror ju givetvis allting gott.
Ända tills dom ser sig kidnappade och förda till ett stort gammalt hus där Mary kedjas fast i deras husvagn medan David binds fast i en stor säng i huset.

I början av denna historia så beskrivs Mary som en rätt svag själ men så fort paret hamnat i klorna på den där obehagligt bisarra familjen och hon inser vad dom ska ha hennes pojkvän till så förvandlas hon till en stenhård krigare som gör allt för att ta sig fri och rädda David.

Det är en bra och intensivt spännande film och obehaglig men så finns det också en del detaljer som jag retade upp mig på lite och slutet är ju väldigt kryptiskt och lämnar en del att fundera på.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kungens Hemliga Resa av Johan Gyllenswärd (2020)

  Under täckmantel så reser den svenska kungen Gustaf II Adolf i början av 1600-talet till Berlin för att fria till Maria Eleonora. Med på r...