onsdag 3 maj 2023

Don't Breathe 2 (2021)

 




Tiden har kommit ikapp den äldre blinde mannen (Stephen Lang) och det blir i den här historien dags att betala för begångna synder. Han har under ett par år uppfostrat den unga Phoenix (Madelyn Grace), skyddat och tränat henne för att hon ska klara sig ifrån såna som han själv. 
Nu dyker en man upp som heter Raylan (Brendan Sexton III) och påstår att han är Phoenix biologiska far och att den blinde helt enkelt kidnappat henne.

Nu börjar en kamp på liv och död där Raylan och hans kumpaner beslutat sig för att ta flickan och döda den blinde som ju inte är vem som helst och inte en man som man leker med trots sin brist på syn.

Det är spännande och våldsamt rått, Stephen Lang är riktigt bra som den blinde och busarna grymma så det förslår men historien här är lite tunnare än i den första filmen och håller inte riktigt ihop allting men det räcker ändå en bra bit.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Whitechapel - Säsong 5 (2011)

  Den dömda seriemördaren Calvin Mantus ( Tom Fisher ) flyr under en bevakad permission och bara några timmar senare så får kriminalkommissa...