torsdag 30 juli 2020

Rambo - Last Blood (2019)



John Rambo lever ett lugnt och stillsamt liv på sin fars gamla hästgård i Arizona tillsammans med vännen Maria och hennes barnbarn Gabriela.

En dag får Gabriela veta att hennes biologiska far lever och bor i Mexiko och beslutar sig för, trots varningar från både Rambo och Maria att leta upp honom. På plats i Mexiko så blir Gabriela drogad och kidnappad och Rambo beger sig in i landet för att leta upp och föra henne hem.

Det här ska vara den avslutande delen i Rambo-serien och jag tycker att det var den sämsta. Själva upplägget är riktigt fånigt och Rambo blir här någon form av parodi på sig själv. Det enda vettiga Stallone gjort här är att ha insett att han är så gammal som han är och behållit kläderna på genom hela historien.

Näe, detta var inget värdigt slut för den gamle John Rambo men jag hoppas att Sylvester Stallone låter honom vara nu så att han kan vila i frid.  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...