torsdag 16 juli 2020

Cardinal - Säsong 4 (2020)





Mannen till en känd politiker i den kanadensiska orten Algonquin Bay försvinner mystiskt från ett hotellrum där han tillbringat natten med en älskarinna. Efter några dagar så hittas mannen torterad och ihjälfrusen vid ett kalhygge och efter så dröjer det inte länge förrän ännu en person på orten försvinner.

Poliserna John Cardinal och Lise Delorme har här i den fjärde säsongen ännu ett antal bisarra mord att lösa men i den här säsongen så är det inte bara en seriemördare som jagas utan det uppstår också kärlek mellan Cardinal och Delorme. Sakta men säkert så närmar dom sig varandra samtidigt som dom letar efter mördaren.

Ännu en riktigt bra säsong och vad jag hört så ska det tyvärr vara den sista. Skådespelarna med Billy Campbell som John Cardinal och Karine Vanasse som Lise Delorme är enastående bra, det är en rå och våldsam historia i en bitande kall omgivning där istapparna bokstavligen hänger i skägget på Cardinal.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...