tisdag 18 januari 2022

Evig Eld av Jonas Moström (2011)

 



Kriminalkommissarie Johan Axberg slits mellan två kvinnor och får därmed också brottas med sitt samvete eftersom han delar säng med båda två.
Han blir nästan lite glad när överläkaren Ola Karlgren blir brutalt ihjälskjuten en kväll utanför sjukhuset i Sundsvall eftersom han då får andra saker att tänka på.

Axberg och hans kollegor har nu fullt upp eftersom en pyroman härjar i staden samtidigt som raden av misstänkta till mordet blir längre och längre. Det har visat sig att överläkaren varit sjukhusets Casanova och haft förhållande med flera kvinnor och dessutom så är han delägare i ett tvivelaktigt företag som säljer billig medicin med kort utgångsdatum till U-länder.
Läkaren Erik Jensens fru Sara skriver på en roman och i sin historiska research så hittar hon plötsligt information som kan hjälpa till i sökandet efter den pyroman som under en tid gäckat polisen.
Allt detta har fantastiskt bra satts ihop av författare Moström till att bli ett riktigt underhållande spänningsbygge.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

From - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=hdLAC6RoMTrBzECz En mardröm kan man väl bäst beskriva inledningen på den här första säsongen av From. Fami...