fredag 3 maj 2019

Finaste Familjen - Säsong 3 (2019)



Titel:  Finaste Familjen 3
År:  2019
Land:  Sverige
Genre:  Komedi
Längd:  8 avsnitt



Det har gått några år sen sist. Magnus och Johanna är åter ett par, har fått nya barn och flyttat från Östermalm till Jakobsberg vilket är det värsta som någonsin kunde hänt enligt Magnus mamma Ann. Michelle har skilt sig och letar nu desperat efter en ny man och Marcus har stadgat sig med Viktoria och ska bli pappa samtidigt som fadern i familjen Göran tar allt med lugn och ro, äter sina korvar och betalar det som behövs för att alla ska trivas.


Om Säsong 2 var ett kliv uppåt från den första så är det här två kliv tillbaka igen och det gör den tyvärr till den sämsta i ordningen.
Skådespelarna känns rätt trötta och oengagerade nu förutom Fredde Granberg och Hanna Hedlund som spelar dom nya grannarna i Jakobsberg och som verkar tycka att det hela med att vara nya karaktärer i den här serien är skitkul och dom passar också in bra och gör ett par som finns överallt i alla villaområden.

Dom komiska topparna är ganska få och gränsen till det pinsamt dåliga passeras tyvärr alltför ofta och här har ju också regissören Staffan Lindberg som gjorde dom två första säsongerna och också skapat serien tillsammans med David Hellenius lämnat över taktpinnen till Carl Åstrand som inte riktigt lyckats med att hålla ihop det.

Ett avsnitt där den annars så enastående Johan Rheborg medverkar är pinsamt dålig och känns totalt onödig och Rheborg verkar inte riktigt veta var han är och känns långt ifrån bekväm.

Näe, det här är bara sisådär och det känns väl som om det räcker nu, Finaste Familjen har nog gjort sitt. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rök utan Eld av Dan Buthler (2024)

  Advokaten och adelsmannen Gabriel Creuz har precis kommit ut efter att ha suttit ett par år i fängelse för bedrägeri. Han vet att han är o...