onsdag 6 februari 2013

Paranormal Activity 3 (2011)






Året är 1988, fotografen Dennis (Chris Smith) flyttar ihop med sin flickvän Julie (Lauren Bittner) och hennes två döttrar.
Det börjar snart höras mystiska ljud i familjens nya hus samtidigt som den yngsta dottern Katie (Chloe Csengery) påstår att hon ser och pratar med en man som hon kallar Toby,
som dock ingen annan ser.
Dennis placerar ut kameror i huset för att om möjligt få svar på vad det är för något skumt som händer.

Dom två systrarna Katie och Kristi som vi fick följa som vuxna i dom två första Paranormal-filmerna får vi här följa som små.
Vi får veta att spökerierna har följt med dom under hela deras liv och att det dessutom har att göra med deras arv.

Personligen så tyckte jag att denna var den sämsta av dom två jag sett hittills, den är inte alls lika läskig och det känns lite som om idéerna börjat sina lite.
Det går ju inte att flytta möbler, slå i dörrar eller kasta folk genom rum på hur många olika sätt som helst,
det känns lite som en upprepning.

När det sen också blandas in en gammal sekt av häxor i det hela så förvandlas hela historien lite mera åt en ordinär skräckfilm i stället för dom här dokumentära spökerierna som i dom två första som ju bands ihop på ett enastående sätt.

Visst är det riktigt läskigt i vissa scener men det är faktiskt mest spännande när det inte händer någonting alls för då sitter man själv och bygger upp skräckscenerier inom sig men det var väl kanske meningen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...