måndag 7 maj 2012

Bad Teacher (2011)





Elisabeth Halsey (Cameron Diaz) har bara ett mål i livet och det är att hitta en man som försörjer henne så att hon slipper göra någonting förutom att shoppa och festa.
Hon har precis blivit dumpad av sin rika pojkvän och måste nu gå tillbaka till sin gamla skola för att jobba som lärare.
En dag så börjar den nya läraren Scott Delacorte (Justin Timberlake) som tillhör en rik släkt och Elisabeth bestämmer sig genast för att snärja honom men för detta så behöver hon nya och större bröst och detta kosta pengar, vilket hon inte har.

Cameron Diaz är ju klippt och skuren för den här rollen, hon har aldrig varit bitchigare än som läraren Miss Halsey som inte bryr sig om någon eller någonting förutom sig själv.
Ändå så går filmen rätt mycket på rutin både vad det gäller manus och regi och det blir aldrig sådär riktigt roligt förutom en och annan hysterisk scen.

För att vara en Amerikansk komedi så är det ett rätt grovt språk som används men det är ju bara uppfriskande och jag läste också att den i USA var lite klippt på bio.

Dom bästa och roligaste i filmen är faktiskt dom två kvinnliga lärarna, den osäkre men otroligt nyfikne på livet Miss Davies och så Miss Squirrell som i all sin maniska ordningsnoja hela tiden ligger på gränsen till ett sammanbrott och så Miss Halsey's rumskompis Kirk som spelas av Eric Stonestreet.

Hyfsad underhållning men för ojämn.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...