tisdag 15 mars 2011

Inside Ring (2009)



Original titel: Le Premier Cercle




Milo Malakian, överhuvud i den Armeniska maffian på Franska rivieran önskar inget högre än att hans son Anton snart ska ta över företaget.
Anton vill dock inte fortsätta på brottets bana. Han har ett förhållande med den unga sjuksköterskan Elodie och planerar att köpa en gård med henne och öppna ett hotell.

Milo accepterar inte hans planer och befarar att Elodie kommer att så split i familjen. Samtidigt så är familjen Malakian under uppsikt av den Franska polisen under ledning av inspektör Saunier som ett par år tidigare förlorat en partner i en sammandrabbning med Milo.

Undersköna bilder från den Franska rivieran, lyxuösa bilar och snygga kostymer i det här maffiadramat om den Armeniska familjen Malakian.
Jean Reno som maffiabossen Milo är som vanligt bra och Gaspard Ulliel som spelar hans son är ju bildskön så det förslår och till och från så är det väl rätt spännande men det blir lite många klichéer staplade på varandra för att det ska bli riktigt intressant och i slutändan så är det väl mest underhållning för stunden.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fleishman is in Trouble - Säsong 1 (2022)

  https://youtu.be/9ybMxpm_JBE?si=C_3EnWSWEjXz5zsc Inledningen på deras separation var när dom träffades säger Libby ( Lizzy Caplan ) som är...